Skip to content

Reportage i Västerbottens-Kuriren

Mitt i andra påtåren på lunchrasten i torsdags ringde en reporter från VK och ville prata lite om ångraketsparken, en halvtimme senare hade jag svamlat ihop tillräckligt med material för att han skulle vara nöjd. Jag ringde Olov och tvingade honom att kånka ut sparken på gården och ta lite kvalitetsbilder som jag kunde maila över till reportern senare på kvällen.

Nu ligger det ute ett reportage på tidningens websida:

http://www.vk.se/Article.jsp?article=325776

Överlag en bra skriven artikel av Bertil Wallin. I vanlig ordning så är det lite faktafel överallt i texten, men jag antar att artiklarna skrivs med mys-filtret aktiverat så att även Krösamaja 98 år ska begripa dom. Min utläggning om convergent-divergenta ångdysor fick till exempel inte vara med, heller inte uppskattningen om hur långt ifrån sparken folk skulle bli mos ifall tuben skulle få för sig att sprängas.

Dessutom var det ju Olov som byggde sparken och inte Pål, och Erik nämndes inte alls.

Published inRaketsparken

5 Comments

 1. Ante Ante

  Har ni ingen länk till klippet från rapport?

 2. Olov Olov

  Och jag har inte dragit i nåt snöre! 🙂 Vi får se hur Rapport sköter sig!!!

 3. Dessutom så glömde de mig!

 4. Johansson Johansson

  Jo, jag blev lite förvånad. Mest brydd blev jag över att han lyckats få tag i numret till arbetstelefonen, det numret har ju knappt arbetskamraterna…

 5. Ante Ante

  Fan vad skoj, måste vara ganska roligt när en reporter ringer upp och vill göra en artikel om ens bygge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.