Hoppa till innehåll

Småplock på ramen

Bygget går sakta men säkert. Nu så har jag fått dit fyrkantsprofilen där styrmeden skall sitta längst fram, samt där styrningen till den meden skall sitta. Meningen är att det skall vara en stol mellan de två tvärgående rören där på bilden och att jag skall styra farkosten med fötterna. Kan nog vara bra att ha båda händerna fria till att justera bränslet m.m. Det är nog även bra att inte ha någon styrstång till en ratt ivägen för benen om man nu skulle behöva lämna sin position i isjakt i brådska. Förhoppningsvis blir det lite mer skruvande nu i nästa vecka.

SDC10489

Har även svetsat på ett tvärgående rör längst bak på konstruktionen.

Publicerat iIsjakten

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.