Hoppa till innehåll

Tillrundning av 90°-böjar

Eftersom att de böjarna som jag beställde inte vad helt runda i mynningarna, så fick jag justera till detta. Strävade att ha 124mm i diameter runt om hela öppningen på varje sida av böjarna. Efter lite handarbete så hade jag mått som gick från 123,85mm till 124,30mm. Känns godkänt får man tycka.

Passade även på att maska av startnumret på vänstersidan av isjakten som jag målade för ett par dagar sedan. Resultat blev ungefär som jag tänkt mig. Tillräckligt bra i alla fall!

Blev att jag målade startnumret även på högersidan av jakten och resultatet av det får man väl se imorgon. Monterade i alla fall tillbaka styrningen i fören efter att ha målat klart den. Blir väl som lite tjusigt med vitt och svart kan man tycka. Måste bara komma på något fint namn på bygget, så man kan döpa aset med en flaska Pommac.

Publicerat iIsjakten

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.