Hoppa till innehåll

Kladd och klet

Nu har det kommit lite färg på eländet också. Sprayburk är inte direkt fältmässigt så det fick bli penselmålning istället, hammarlack borde hålla för lite strålningsvärme och det blir väldigt tjusiga rinningar av den. Precis som med tjejer från Kyrktåsjö ser det bäst ut på långt håll men oljudet från motorn håller förhoppningsvis kritikerna på avstånd.

IMG_1771

Efter två strykningar börjar det täcka ganska bra, jag ska ner imorgon och kolla hur mycket jag missat.

Spark1

IMG_1773

Även medarna fick sig en strykning, frågan kvarstår om jag måste sätta dit något att ha fötterna på så jag inte trillar av under racet. Eftersom bromssystemet kommer bestå av skruvdubbade Graningekängor så måste jag kunna får ner hälarna i isen fort så det kan inte vara några stora fotplattor, men någon sorts halkskydd vore inte fel att ha.

IMG_1776

IMG_1777

Jag fick en varning från Crewchiefen idag att jag är farligt nära att åka ur teamet, rost är visst den enda ytbehandling som ska finnas på ett med-försett fordon så såna här fjollerier går inte alls hem. Han demonstrerade sitt tydliga ogillande genom att stå och suga på en dumpventil istället för att hjälpa mig att slipa träribborna till sitsen.

Olov1

Publicerat iPulsjetsparken

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.