Hoppa till innehåll

Vad håller jag på med egentligen?

Jo, jag bygger en pulsjet modell stor. Därför har det inte uppdaterats så mycket på isjaktsfronten på sistonde. Fick ritningarna för inte så länge sedan, fick de utskrivna någon dag senare och nu är det på gång med byggandet. Klippte och klistrade först för att sedan kila ned i garaget för att få ut plåtar av papperritningarna. Efter någon kapskiva hade gått åt, så stod jag helt plötsligt där med en hög med rostfritt.

Då man har fullt upp med det normala arbetet ute på fältet, så blir det lätt att man får ont om garagetid om kvällarna. Därför så lade jag ut plåtrullning på entreprenad för att i alla fall spara den tiden. Ringde idag till Nyströms plåt i Lugnvik och visst hade de rullat klart plåtarna åt mig. Perfekt! Bara att hämta ut dem efter jobbet och dra bort mot garaget. Hann punkta upp samtliga plåtar innan Anders ringde och sa att det blev middag hemma hos han. Sagt och gjort, bara att strypa gasen till svetsen och ge sig iväg till en väntande brakmåltid. Mätta och glada så for jag och Anders ner till garaget igen för en gemensam insats på både spridare och plåtar. Några timmar senare så står man nu här och kliar sig i huvudet över något som antingen kan vara en hemkokare eller en helvetesmotor. Undrar om det blir tungt i kallsippen efter första smällen från den här motorn.

Speed weekend närmar sig och några meter svetsfog fattas fortfarande innan jag kan ge mig iväg.

Tjipp!

Publicerat iIsjakten

4 kommentarer

 1. Bjursingen Bjursingen

  Jag tror att det skulle kunna passa med ett utblås på gam audi.
  Snyggt jobbat. Svetsa så det ryker i helgen!

 2. M. M.

  Hejsan Erik!

  I will email Anders the drawings you need for mounting this soundworm onto your ‘isjakt’ and
  for locating the twin MFI fuel injectors upon its mighty brow.

  I will also send you dimensions for the extensions and riser.

  Looking good, mate! =)

 3. I sådana fall blir det kompressorn som får lite snyggare flåsare.

 4. Olov Olov

  Är det så att den inte vill igång kan du alltid pimpa borr-riggen med rostfritt utblås!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.