Skip to content

En utomordentligt bra dag!

Med tanke på hur många dagar som det bara jävlats och krånglat så måste det förr eller senare komma en dag när allt går som på räls. Den dagen har vi nog haft idag.

Olov och Pål kommer släppa en kioskvältare inom det närmaste dygnet så jag skriver inget om det, men efter det första av deras test åkte vi iväg och provade min spark. Nu med den nya mindre strypningen och modifierade spridare som går sätta längre ut i insuget.

Olle och Pö var på plats som vanligt, Kameramannen Pö dagen till ära i sin urtjusiga messmörs-overall. Ser ni en husvagn i dessa färger i Funäsdalen så gå för allt i livet inte dit om ni inte vill riskera att ligga bakfulla dagen efter…

Testkörningen flöt på fint, jag kan gå upp ett steg i strypning och spridarstorlek eftersom jag kör bränslepumpen på närmare 7 bar på full gas. Det är bättre för pump och batteritid om jag får ner bränsletrycket till 4 bar på full gas.

Nu blir det ingen mer körning med denna spark före Speed Weekend, nästa helg ska ejektortratten och en större bränsletank tillverkas och alla kablar och slangar ska dras lite bättre. Sen är det bara att packa ihop skiten och lasta allt på flakväxlaren och hoppas på vackert väder och att fartgudarna är med oss!

Published inPulsjetsparken

One Comment

  1. elffors elffors

    Fasen vad det händer grejer här! Ska bli spännande det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.