Hoppa till innehåll

Med ett brinnande intresse för kapning

Fick idag måtten på de tre sista bitarna på motorn. Hämtade upp en full kanna med blandgas på Laitis idag innan jag fortsatte till garaget där jag började att kapa ut de sista bitarna. Efter lite handrullning av plåten i fattigmansvalsen, så fick Anders äran att TIG:a ihop bitarna. Själv så fortsatte jag med tillverkningen av motorfästet med hjälp av fyrkantsprofil och plattjärn.

Stod där i godan ro och kapade bitarna som jag behövde, när jag kände att det blev lite varmt om magen. Tänkte inte så mycket mer på det, utan det kändes väl som vanligt när man kapar järn med vinkelslip. Sedan så tyckte jag att det blev lite ljusare än normalt vid skruvstycket. Tittade då ner på tröjan och insåg att den stod i ljusan låga. Inte varje dag man brinner på magen, men ibland så händer.

Förhoppningsvis blir det en sväng ner imorgon bitti för att fixa lite mer på motorfästet, så att jag känner att jag har det i hamn. Skall även be en kamrat om lite hjälp att hålla i medan jag punktar ihop hela motorn så att den sitter ihop.

över och ut

Publicerat iIsjakten

En kommentar

  1. M. M.

    Ouch! =/

    I hope you were not burned too badly… Will send a drawing tonight with the coil location.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.