Hoppa till innehåll

Trötta, skitiga men ack så glada!

Söndagen gick åt till att lasta, lasta, lasta och åka lastbil, det var väldigt blött på transportvägen på sjön så vattnet nådde bitvis över avgasröret på dragbilen. Vi var sex man som satte igång att lasta vid 7 och hade allt packat på lastbilen vid halv ett, inte bara fördelar med att ta med sig en komplett verkstad till depån…

Vi har slängt av grejorna som skulle till mig och Erik, och i morgon förmiddag ska vi åka till Mo och lasta av resten. Vi har haft sjukt skoj i helgen även om det inte körts så mycket som vi hade hoppats på, men huvudsaken är att vi haft kul och fått föra lite oväsen.

Till och med grabbarna i supporterklubben var slitna på lördagen, inte så konstigt kanske för det är ingen dans på rosor att vara på kanelen tre dar i sträck…

Publicerat iSpeed Weekend 2010

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.