Hoppa till innehåll

Johansson Unit-01

Nu har jag äntligen fått rätt axiallager till turbinaxeln, så jag kan fortsätta rita upp motorn nu när jag vet hur lagerdelen ska se ut.

Ifall ni undrar över namnvalet på motorn så är det en sorts dålig ordvits, den första fungerande gasturbinen uppfanns av Frank Whittle och gick under arbetsnamnet WU eller Whittle Unit. Därför döpte jag såklart min motor till JU-01, Johansson Unit, siffrorna efter namnet kommer stå för antalet totalras och ombyggnationer… =)

Publicerat iJU-01 gasturbinsbygge

3 kommentarer

  1. Du hade bra tummar!

  2. Johansson Johansson

    Ha ha, där kan du ha en poäng.

    Tummarna är hållda.

  3. Detta måste betyda att jag måste byta namn på ditt projekt ett flertal gånger. Är du inte väl optimistisk när du döper projektet till JU-01 och inte JU-001? =)
    Håll tummarna för att besiktningen går bra för monstertrucken min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.