Skip to content

Julbesök i Betlehem

Vissa tar inte så allvarligt på julfirandet, vissa tar traditionen väldigt bokstavligt. Igår afton dök nämligen Svarthålets Motorkulturförening upp i skepnad av de tre vise männen med famnarna fulla av presenter!

Och vilka presenter sen! Paket med yllstrumpor och annat elände lärde man sig i tidig ålder att genomskåda tack vare den obefintliga vikten, men ska man gå efter vikten på dessa paket så kan man tro att dom innehåller utarmat uran. Bådar gott alltså!

Som ni kanske ser så fick jag tjyvöppna det första paketet och det innehöll en plasmaskuren 30mm tjock stålring som jag behöver för att bygga turbinhöljet på min JU-01, snacka om tankeläsning! Dom är sanna mina ord tre visa män.

För att hålla på de bibliska traditionerna gjorde jag såsom Jesus gjorde efter att han korsat Uralbergen, nämligen bjöd på ugnsbakad falukorv och öl.

Efter en mycket trevlig kväll red dom vidare på sina kameler i riktning mot Mattmar och jag började gå loss på de paket som fick öppnas “igår” och “när jag känner för det”. Dom visade sig innehålla finfina svarvämnen i automatstål och syrafast rostfritt, det sista paketet är jag däremot lite fundersam över då det kan dröja innan jag får reda på vad som är inuti det…

Published inJU-01 gasturbinsbyggeÖvrigt

2 Comments

  1. Johansson Johansson

    Jag menar det, makalös tur man har liksom!

  2. Bjursingen Bjursingen

    Snacka om röta. Tänk att det bara hände!
    Mitt tips är att köpa en lott jag ska har 1 % av vinsten.
    Det här lovar gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.