Skip to content

Nyheter på pulsjetfronten…

Här var det lite tvärdött kan en tycka, men skenet bedrar. Jag håller på testa ut några modifieringar åt motordesignern för att få Eriks motorer att bli lite mer lättstartade, rena turen att driftteknikerna på fjärrvärmeverket inte tittade ut genom fönstret igår kväll runt 20.00 för då hade de förmodligen trott att Jämtkrafts elnätsförråd stod i lågor. Jag var nämligen där och provkörde en pulsjetmotor och det brann rätt så fint emellanåt.

Det är massa finjusteringar som krävs innan den går som den ska, till veckan blir det förmodligen fler provkörningar och då ska jag se till att filma lite och lägga upp här.

Published inIsjakten

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.