Hoppa till innehåll

Tack till transport-sponsor!

Läge att även rikta ett tack för transporten av grejorna under tre års Speedweekend samt mycket annat.

Selanders sysslar i stort med nöt- och lammköttproduktion. Skogsdelen bygger på att vi i nuläget städar upp i våra egna bestånd med energiaggregat på skördare och levererar virket själva som flis till kraftvärmeverket i Östersund. Vi utvecklar vägnät och liknande i våra skogar för att i framtiden få ett lönsammare skogsbruk. Detta med egna maskiner som även används i entreprenadsektorn där vi utför alla möjliga schakt- och transportuppdrag med hjul- och bandgrävare, bandtraktor, teleskoplastare och tridemlastväxlare med släp mm.

Publicerat iGasturbinsparkenÖvrigtSpeed Weekend 2010Speed Weekend 2011

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.