Hoppa till innehåll

Gruppfoto från Speed Weekend

Vi passade på att linjera upp oss för ett gruppfoto på lördag kväll, det är vi, Svarthålet Racing och Olle Andersson med crew på bilden. Trots att vi började som tre separata team är vi mer eller mindre som en stor familj numer så det var riktigt lyckat att vi kom på att ta en samlad bild innan banketten.

På knä med glesbygdshatt på knoppen och armarna vilt viftande står Bjursingen som fungerar som glädjespridare under tävlingarna, så fort något jävlas och går ont för oss dyker han upp som gubben i lådan och klämmer ur sig någon dråplighet på bredaste dalmål så man håller på skratta ihjäl sig. Han är dessutom en utmärkt passopp som håller stenkoll på förarmöten, körtider och sånt åt oss yrbollar, han knuffade till och med Olle fram till starten när hans s.k. teamkompisar satt i husvagnen och drack grogg. En oersättelig resurs helt enkelt!

Fotografen för tillfället var en trevlig, skäggig och chopperåkande förbipasserande som dessutom var rejält på kanelen så inga är väl mer förvånade än vi att bilden blev såpass bra som den vart.

Photobucket

Publicerat iSpeed Weekend 2011

9 kommentarer

 1. Jim Jim

  Ja i den artikeln var det inte många rätt som stämde överens med verkligheten…

 2. Johansson Johansson

  Har köpt Bilsport nu, tydligen körde vi 158km/h i snitt enligt deras bildtext. Måste nog ta ett snack med Glenn om att deras utrustning är paj, enligt den åkte vi ju bara 90-nånting i snitt…

 3. Olov Olov

  Stämmer bra det!

 4. Jim Jim

  Vi var med i Bilsport Classic och jag har hört rykten om att farsan är med på bild i Automobil. Blir ju en liten samling det här…

 5. Johansson Johansson

  Nä det har jag missat, måste nog köpa lite tidningar snart. Är visst med på omslaget av Automobil också.

 6. Björn Björn

  Anders ha du sett att du ä med i nyaste nummre av bilsport?

 7. Duschat?
  Nejdu, det sparade man till lördagen. Den duschen är nog inte sig lik längre…

  Är nöjd med fotot måste jag säga. Fotografen gjorde ett utmärkt jobb, trots att han var (inte så) lite rund under fötterna.

  Ger mig sköna vibbar detta. Snart är det dags igen!

 8. Johansson Johansson

  Jag har nog aldrig duschat så ofta som jag gjorde under dessa tre dagar i Orsa, det kändes nästan som att man fuskat lite.

  Första året då vi låg i militärtält däremot var det inget fusk, hade man trillat ner i bajamajan på fredag kväll skulle man förmodligen luktat godare när man kravlat sig upp än innan man ramlade ner…

 9. Olov Olov

  Ett ståtligt och väldoftande gäng! Kan det va nån som längtar till nästa år?? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.