Hoppa till innehåll

Provbrytning på hojen

Jag lyckades lura ut fjällan med kameran till verkstaden för att plåta lite sittställning, det är mycket hjälp att ha bilder att kolla på när rördragningen till ramen och motorplaceringen ska planeras.

Photobucket

Man sitter faktiskt riktigt bekvämt på den, inte helt oviktigt eftersom det blir väldigt påfrestande att köra när man inte sitter bra och måste hänga onödigt mycket på armarna. På det övre ramröret som kommer följa min överkropp från styrhuvudet till sadeln kan jag dessutom placera ett litet stöd som jag kan vila bröstet på under körningarna. Det ska vara bekvämt att åka fort!

Photobucket

Publicerat iJU-01 gasturbinsbygge

2 kommentarer

  1. Johansson Johansson

    Det går operera framgaffeln lite och korta ner den så den inte sticker upp sådär, ska göra det senare när jag vet att den är ställd på rätt höjd.

  2. Björn Björn

    alltid roligt å läsa hur de gå i henne men en sak som ja ha fundera på, Framgaffeln. Tycker den se ut å gå upp så högt + att om du av någon anledning skulle fara framåt så ser inte övre delen av gaffeln särskilt skön ut å få i ansiktet hur kommer du lösa detta? annars se de bra ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.