Hoppa till innehåll

Handikappad och bakbunden

Jag fick med mig en hemläxa i går, nämligen att fixa med startluftshålen i kompressorhusen. Då jag har borrande pinol på min fräs kan jag borra sneda hål till skillnad från Olov som har en fräs där fräshuvudet står still och bordet höjs.

 photo Twinturbospark177.jpg

Efter några fler testhål i det skrotade kompressorhuset för att hitta exakt rätt vinkel och bordsläge borrade jag de “riktiga” husen och det gick helt enligt planerna som tur var.

 photo Twinturbospark178.jpg

Sen tänkte jag smita ut lite fort efter middagen för att göra ett par luftrör som skruvas fast i kompressorhuset och har en skärringsanslutning i ändarna, men vafan jag har ju både tigsvets och vinkelslip borta hos Olov! Snacka om att känna sig invalid utan tigsvets, jag gjorde klart allt utom att svetsa fast brickan i röret så det får jag ta imorgon kväll när vi ska plocka ihop sparken efter målningen.

 photo Twinturbospark179.jpg

Tjo!

Publicerat iTwin Turbo Jetspark Mk3

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.