Skip to content

Nära provkörning idag…

Igår blev det en pilsnerskruvning, idag en huvudvärksskruvning. Vi testade först med en stövel men hela sparken höll på hoppa av svetsbänken av obalansen så det fick bli en stövel till, den satte jag dit idag tillsammans med en remspännare och lite annat småplock.

Svarvning

Remskiva

Stövlarna är Tretorn Spiktramp och dom gjorde fanimej skäl för namnet, maken till en så svårborrad skosula har jag aldig sett. Jag kommer att byta ut dom mot mjukare varianter eftersom det på grund av spiktrampsskyddet inte gick fästa stövlarna i stommen på något vettigt vis.

Dubbdragning

Jag styrde ut sparken för att provköra en sväng men ena stöveln ville inte sitta fast ordentligt så det blev inget av, det märktes att den vill dra sig framåt i alla fall så det ser lovande ut. Kanske får knycka några lackstövlar av fjällan så det blir lite stil på bygget.

Utomhus 1

Utomhus 2

Published inDepåsparken

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.