Skip to content

Liten film från helgen!

I vanlig ordning så fick vi inte så värst mycket filmat själva då vi var mitt uppe i provkörningar och korvgrillning, de fränaste filmerna bl.a. när Timmys gasturbin gick på fullt skaft med EBK har jag tyvärr inte. Min kortkalsongsdans inne på mässen framåt småtimmarna på fredagen kom lyckligtvis inte heller med på film…

 photo _DSC0001.jpg

Lite halvlugnt ändå på matlagningsfronten i år då Christer med fru från Wyatt Earps MC kom och dukade upp med full kockutrustning och lagade supersmaskigt krubb åt oss! Tusen tack för det!!

 photo UNCLESUPPORT2jpg-for-web-large.jpg

Vi hade en skitskoj helg ändå trots att det inte blev någon körning pga vädret, inte ens Glenn rår ju på vädergudarna och det är väl klart som fan att arrangörerna hoppas in i det sista att banan ska gå få körbar. Tråkigt men sant är att det för närvarande går 13 surgubbar på dussinet i diverse gästböcker och kommentarstrådar som grinar över en förlorad hundralapp i entré och några liter blyfritt i Volvo 740:n…

 photo Crying-Baby-Natural-High-for-Some-Moms.jpg

Visst, hade vårt mål varit att åka dit, köra 10 repor om dan, lägga oss i lagom tid till sena Aktuellt och få ett flott diplom på lördag kväll skulle det känns grymt surt och vi hade hängt lika mycket läpp som de flesta andra. Som tur är så är Speed Weekend för oss så mycket mer; träffa sjuka sköna människor, leva rövare, panikmeka halva nätterna, bli på kanelen (jag i alla fall) och i bästa fall köra en repa per dag.

Med andra ord så var det bara en eller två körningar vi missade, resten blev precis som vanligt. 🙂

Published inSpeed Weekend 2014

7 Comments

 1. Låbbas Låbbas

  Bra uttrykkt Anders. !

 2. Bop Bop

  Den där motorsågen är så manlig att jag nästan gör på mig. Sidventils v-twin som det behövs två gubbar för att hantera, vissa saker var kanske inte bättre förr, men fan så mkt fränare!

 3. Arne Andersson Arne Andersson

  Tack för möjligheten att träffa och språka lite med er, har följt hemsidan de senaste åren och är imponerad av era kunskaper i allt från mekanik till elektronik. Snåla surgubbar finns överallt men för mig var det värt 100 spänn bara att titta på alla fantastiska ekipage. Välkomna tillbaka nästa år

  • Johansson Johansson

   Tack själv för visat intresse! 🙂

   Ses nästa år och då blir det förhoppningsvis lite mindre öldrickning och betydligt mer tävlande.

 4. Johansson Johansson

  Exakt, alla vi som suttit en hel helg på en dragracingläktare i duggregn och förgäves hoppats på en endaste solglimt vet hur man gillar läget.

 5. Jo det handlar nog till stor del om vad man förväntar sig när man åker dit.
  Visst hade vi önskat passera mållinjen i över 200 blås, men när det inte blev någon åkning så gjorde vi det bästa av situationen – precis som vi alltid gör när saker inte går som vi tänkt.

  Och kul hade vi! Och dessutom hade man tid att snacka med massor av folk, vilket jag knappt gjort tidigare år då man haft fullt upp med skruvning och körning.

  Jag har nog film på både jet-motor och EBK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.