Hoppa till innehåll

Sänka gaffelben

Igår dök äntligen mitt efterlängtade M12x1.0 gängsnitt upp med posten, så nu kunde jag göra färdigt gaffelbenen med sänkning och byte av packboxar.

 photo JU-011560.jpg

Jag kortade ner benen 6cm vilket borde bli rätt lagom, just den här modellen krävde att jag kapar innerbenet och drar nya gängor vilket är lite bökigare än vanligt då det oftast räcker med att svarva nya spacers till fjädern.

 photo JU-011561.jpg

Ena benet klart, dags för nästa. Sa flickan.

 photo JU-011562.jpg

Jag passade på att rulla ut ramen nyss för att ta några kort, blir betydligt bättre kort utomhus där man slipper lysrör och massa skrot i bakgrunden.

 photo JU-011563.jpg

Gasproducern ligger där bara för att, nästan så att jag hör den viska “polera mig….poleeeeera mig…….”

 photo JU-011564.jpg

Speciellt korpulent är hon i alla fall inte, lilla tösen. Bredaste delen på hela hojen lär väl vara mina mungipor när jag håller på flina skallen av mig i 300 knyck. =)

 photo JU-011566.jpg

3 timmar igår, 669h totalt.

Publicerat iJU-01 gasturbinsbygge

2 kommentarer

  1. Björn Björn

    Kommer ihåg ett tidigare svar på min fråga om inte turbinhuset skulle poleras, vad någonting med värmen o missfärgningar som gjordes att det förslaget förkastades… Men nu är det plötsligt andra tongångar, nu j..var skall det bli bling!
    Nej satsa på att bygga kåpor och provkörningar istället, sen kan du köpa autosol för pengarna som bli kvar om det finns tid över 😉

  2. Oddvar Oddvar

    aah, sexy! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.