Skip to content

Prylsamlande till Vipern

Det rullar på i sakta mak med samlandet av delar till Vipern, det är en hel del prylar som måste skaffas innan den går starta och vissa är svårare än andra att få tag på.

I förra veckan hade jag turen och fick köpa en hel låda turbinolja billigt, 24 stycken burkar närmare bestämt. Då jag inte vet om firman i fråga vill förknippas med de här stolligheterna så undviker jag att nämna företagsnamnet, men tack ska ni ha i alla fall!

Sen fick jag på omvägar veta om ett ca 90 liter stort expansionskärl i rostfritt som en familj i hembyn fått över efter en pannrenovering, det fick jag till skänks och blir en finfin bränsletank!

Där vågar jag mig faktiskt på att skryta upp familjeföretaget lite. Är ni i Norråker (längst uppe i Ångermanland, 5 mil norr om Hoting) en fredagkväll måste ni besöka bypuben Utposten och äta god mat och dricka pilsner eller varför inte en snaps gjord på björngalla? Klicka på bilden för länk till hemsidan.

Published inRolls Royce Viper 301

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.