Skip to content

Kul lager

Jag har precis köpt ett par flång nya keramiska kullager från Boca Bearing, de ska sitta på växellådans ingående axel där de gamla keramlagrens korgar fick för sig att smälta. Nu är korgarna i rostfritt istället för nån jäkla plast så det borde bli finemang. Jag ska dessutom bygga om lådan med oljesprut rätt in i lagren för att kyla dom.

Jag håller dessutom på att tjata ihjäl allt folk i min närhet med att rösta på hojbygget i Boca Bearings uppfinnartävling, den är inne på slutspurten och kan jag bara skrapa ihop några hundra röster till borde jag sitta säkert i båten.

Så, ids ni klicka er in här och läsa om vad vi lyckas banka ihop så offra gärna 15 sekunder på att lägga en röst på hojen, jag lovar att varenda röst uppskattas och skulle jag vinna så kommer varenda spänn läggas på att utveckla hojen och bekosta frakten till USA när den dagen kommer. Klicka på bilden för att komma till röstningen, har ni röstat tidigare så går det göra en gång till nu efter första november och har ni fler än en mailadress går det rösta en gång per mailadress. Kör bara! 🙂

Published inJU-01 gasturbinsbyggeÖvrigt

7 Comments

 1. Sladdfantomen Sladdfantomen

  Nu har även jag varit inne & röstat, hoppas du vinner!!
  Om inget annat kommer emellan så ska jag försöka ta mig ner till Speedweek & plåta alla galningar & era ännu galnare byggen… =)

  //Sladdfantomen

 2. Johansson Johansson

  Tack ska ni ha! Missa bara inte att klicka på länken som ni får på mailen efter att ha klickat på rösta-knappen, ni måste klicka på den länken för att rösten ska registreras och det är lätt hänt att den hamnar bland skräpmailen.

 3. Fixarerik Fixarerik

  Då har jag lagt en röst på dig .
  Lycka till.

 4. Björn Björn

  Funkade att ange gmail kontot utan problem, får väl försöka med teliakontot också.

  • LarsE LarsE

   Du bör testa på en annan upkoppling, eller om du kan byta IP-adress på något smidigt sätt, för dom känner även av IP-adressen.

 5. Viktor Viktor

  Så, en till röst 🙂

  Sen fick jag en spärr att man bara fick rösta en gång per månad.

  Annars ser du ut att sitta bra säkert i båten ändå 🙂

 6. LarsE LarsE

  Fast det gäller att man även anmäler från olika IP-adresser verkar det som, så rösta hemma, på jobbet, och hos grannen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.