Hoppa till innehåll

Sanningens minut!

Nu var det alltså dags med the great unveiling av bakkåpan, finemang eller fiasko måntro?

Tamejfan blev det inte riktigt flott! Jag grovkapade ut den med vinkelslip så det finns en hel del att göra på passformen mot ramen senare, men redan nu syns det att det kan bli riktigt bra.

Kåpan ser ut att ligga sjukt nära bakdäcket men det är faktiskt dryga 5 cm enligt ögonmåttet och kan justeras lite beroende på hur jag borrar hålen för infästningen. Bra det så det finns plats för isdubben!

Baktill kommer jag kanske göra någon slags förstärkning för att styva upp kåpan lite, får se när den sitter fastskruvad ordentligt.

Nu kan jag fira nyårshelgen i lugn och ro utan att gå och grubbla över det här, gott nytt år på er i förskott gubbar och gummor! 🙂

Publicerat iJU-01 gasturbinsbygge

5 kommentarer

 1. Björn Björn

  Blir ju bra det där!
  Funkade det bra med gladpacken eller blev du tvungen att slakta pluggen?

  Gott nytt år!

  • Johansson Johansson

   Det funkade förvånansvärt bra, släppte direkt utan protester. Insidan såg minst lika slät ut som utsidan och inga separeringar såvitt jag kan se så det blev fördjäobla bra helt enkelt! 🙂

   Skål!!!!!

 2. Johansson Johansson

  Har du läge någon gång Johan vore det kul om du kunde kika förbi och ge lite goda råd om grundarbetet innan målning, hur kanter och sånt ska slipas osv.

 3. Johansson Johansson

  Kul att du gillar det! Jag ska klura lite på infästningen och sånt och glasfiberspackla, sen vore det jäkligt schysst om du ville hjälpa mig med lack då jag har klent med varma utrymmen att spruta färg på.

  Jag fixar i så fall till frontkåpan och framskärmen också så blåser vi allt på en gång, jag tänkte köra på vitt då det borde bli snyggt mot den svarta ramen. Får hålla mina skitiga fingrar borta från kåporna sen bara. 🙂

 4. Härligt, ser Nice ut.. Hör av dig om du vill ha någon färg påsprutad… Jag var och besiktigade de nya aggregatet hos Olov ikväll så rätt var det e så tar jag mig ända till fjäl också….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.