Hoppa till innehåll

Imorgon bitti bär det av!!!!

Nu dansar fjärilarna i magen hambo, klockan 8.00 imorgon bitti siktar vi på att vara lastade och klara för avfärd!

Inte mycket mer att säga om det annat än att banan ser riktigt bra ut, bilden här ovanför är stulen från Landracings hemsida och visar hur det såg ut igår. Riktigt grymt med andra ord, har ni inget speciellt för er till helgen så åk för allt i världen dit och heja fram några rejält snabba repor för oss i jetklassen!

Jag ska försöka hålla hemsidan uppdaterad några gånger per dag med film och bilder, men ifall det kör ihop sig som det brukar kan det bli lite längre mellan inläggen. Funkar bara internet så kommer i alla fall en sammanfattning av dagen varenda kväll. Kanske. Typ. 🙂

Publicerat iSpeed Weekend 2015

5 kommentarer

 1. JonasO JonasO

  Hoppas på finväder.. Å lycka till.. Se till å låta filmkameran gå mesta möjliga. sjukt irriterad på att jag inte kan komma ner å kolla så ja får nöja mig me massa filmer…

 2. Peter Forsberg Peter Forsberg

  Vi var ut på eftermiddagen och kollade! Vi blev positivt överaskade hur bra isen var! slätaste isen ever! Knappt nå vattenpå isen fast vädret varit kasst senaste dagarna! Håller SMHI prognosen blir det fantastiskt….

 3. Oddvar Oddvar

  Lykke til, god tur!
  Venter på oppdateringer!!!

 4. Anonym Anonym

  Lycka till !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.