Hoppa till innehåll

Ihopsättning av hojen igen

Om ungefär en månad är det Custom Bike Show i Norrtälje, arrangörerna av Speed Weekend ska ställa ut där och har frågat om vi vill komma ner och visa upp våra åkdon. Alltså börjar det bli hög tid att få liv i skrothögen!

För att ha en chans att hinna låter jag startmotorbygget vara så länge och använder tryckluftsstarten, jag plockade ihop motorn igår kväll och lyfte i den i hojramen. Lite bökigt då jag dragit på mig en inflammation i ena underarmen från luftpistolskytte och timmerhuggning (och vekhet, jag måste vara gjord av för mycket piss. Far kan nog intyga det…) men det gick till slut.

Det blev inte många kort tagna men ett på den nya oljetrycksslangen som inte längre är i vägen för mitt knä. Jag ska se till att ha hojen startklar så fort som möjligt så jag hinner testa att allt är i ordning i god tid innan utställningen.

Tjo flöjt!

Publicerat iJU-01 gasturbinsbygge

6 kommentarer

 1. mats mats

  ok det kan vara så att du har det som min läkare sa den ena är en golfarbåge den andra tennisarmbåge min sämsta armbåge är den västra den hade jag på samma ställe du förklarar
  testa att massera muskeln o muskel fästena det gör ont som fan men hjälper
  vi kan ta våra krämper på Tierp om vi möts där

 2. mats mats

  hej Johansson
  jag har erfarenhet av tennisarmbåge jag har det i mina bägge armbågar o det är inte kul att ha jag har haft dom i ca 10-12 år dom är bättre nu då dom var sämst så hade jag nervhug med bara ett par sekunder mellan hugen blev kallad till ortopeden 5 år efter jag fick dom
  jag kan rekomedera att du skafar skydd mot tennisarmbåge jag kan visa hur mina ser ut om du kommer till Tierp i juni

  • Johansson Johansson

   Det är inte direkt armbågen jag har ont i utan en muskel från handleden och 10cm snett bakåt mot armvecket, precis den muskel som används när man dricker ur en kaffekopp.

 3. Johansson Johansson

  Det ska bli skoj, hoppas man hinner knalla runt och glo lite på alla balla hojar på utställningen.

  Det kommer inte bli mycket puts på turbinhojen Björn, ska väl torka bort det värsta oljesölet men en racehoj ska ju för fasen se använd ut. 🙂

 4. Björn Björn

  Jo, jo pistolskytte? Hade du inte haft fru o barn hade misstankarna om så kallad egen tid i garaget säkert bestått av en hög osedliga tidningar o en tennisarmbåge…
  Men nu när hojen skall på utställning kommer väl tiden o pengarna läggas på autosol o lite trasor istället för pistolskytte o timmerhuggning?

 5. bjursingen bjursingen

  Tjo!
  Det blir skoj att ni får spänna hängslen lite!
  Jag förutsätter att olles hoj “bajskorven” ska med! hade du varit ung karl så hade nog armen varit i bättre skick.

  Krya på dig “känn inte efter så mycket”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.