Hoppa till innehåll

Mer Vipermekande

Igår kväll gjorde jag ett ryck till med Vipern, Lars-E den gullklimpen har fixat ett krysskilsspår och en bunt startmotorreläer till mig så jag var förbi brorsan hans på lunchen och hämtade grejorna. En krysskil svarvade jag ihop själv, lite lurigt att hitta på affären när det är tum.

Sen blev det lite mer jobb med instrumentpanelen, två tryckknappar sattes dit där den ena drar startmotorreläerna och den andra drar reläet till tändningen och magnetventilen för lågfartsspridarna. En oljetrycksmätare har också letat sig dit.

Tjo! 🙂

Publicerat iRolls Royce Viper 301

2 kommentarer

  1. Perra Perra

    Det finns krysskil i tum (alla storlekar) på Bil-City Maskincentralen chaufförsvägen 28 🙂

    • Johansson Johansson

      Bra att veta, tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.