Hoppa till innehåll

Custom Bike Show

Edit: Ny film från helgen inlagd 9 Juni!

I fredags kväll bar det iväg till Norrtälje, trots att jag var skeptisk fick vi plats med både spark och hoj på flaket till Olovs pickup och depåtält och allt annat skrot rymdes i baksätet. Fint att slippa dra släpvagn.

Väl framme klockan 02:00 var det godnatt, vi hade fått låna en stuga av en av Glenn Ocklunds polare. På lördag morgon var det snabbt avlastat på området och Glenn med fru och polare assisterade med kokkaffe och kakor under tiden vi reste läger. Vi börjar nog ha vanan inne efter ett antal år på Speed Weekend…

Jag fick inte mycket kort tagna men en del film blev det, Linus har en del material också så han har fått mina klipp och har knådat ihop en gemensam youtube-rulle från helgen. Massor av folk och hojar på utställningen, hade man lagt alla bikerskägg på en rad skulle de säkerligen nått ända hem till Östersund…

 

Min polare Jon Elffors (han på knä framför hojen) var också där med sin överjävligt balla kompressormatade lillsida (ursprungligen en WLC 750 krigs-HD), det stod konstant en hel drös med gubbar runtom den och kikade på alla finuligheter och han vann dessutom tredje pris i klassen Custom Classic!

Svarthålet gjorde i vanlig ordning succé med sitt brölrör, rapporter kom till Glenn om att det levde jäveln ca 2 mil bort och dom lyckades till och med få en ruta att ramla ner på den vita betongbyggnaden på andra sidan kanalen… 🙂

Massvis med kunnigt och trevligt folk kom förbi och pratade under dagen, riktigt kul att vi fick vara med trots att det var lite katt bland hermelinerna-känsla med jetfordon bland alla hojar. Kvällen avslutades hemma hos Glenn och Katrin med grillning i finvädret! Kan det bli bättre?

Tusen jävla tack till alla inblandade, riktigt skoj helg och inspirationen är på topp inför One Mile på Fönebasen den 5:e September!

Publicerat iGasturbinsparkenJU-01 gasturbinsbyggeÖvrigt

3 kommentarer

    • Johansson Johansson

      Tackar! Dom har jag inte sett tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.