Skip to content

En återblick

Satt och kollade tillbaks på Speed Weekend rapporter från tidigare år för att få upp Speed-känslan som inte riktigt hunnit infinna sig än.

Här är en film från forna glansdagar då entusiasm och framtidstro inte kunnat vara starkare. Problem var inget man gruvade sig för dom skulle bara lösas till varje pris.  Speed Weekend var fortfarande där det började i Ljusnedal och Både Mobacken och svarthålet var relativt nyfödda och tog sina första trevande steg mot success! Det har inte varit mycket success än så länge (inte på sparkfronten iaf) men som Anders uttryckte sig på en annan film från den helgen: “Det är som roligt bara att få vara med”.

Håll till godo, snart bär det iväg igen!

Published inÖvrigt

One Comment

  1. Johansson Johansson

    Det var tider det Olov, då var vi unga och vackra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.