Hoppa till innehåll

Haleluja, svetsjäveln äro återuppstånden från de döda!

Min bästa vän Olle lärde mig en gång att om man ställer till med ett hejdundrande haveri, drar en presenning över liket och låter det stå till sig ett tag så är chansen väldigt liten att man helt plötsligt hittar en nyrenoverad traktor därunder.

Men, ingen regel utan undantag sägs det ju. När jag knallade ut igår kväll för att hämta nåt ur garaget testade jag för typ 12:e gången att starta svetsen och då small den igång precis som om ingenting hade hänt. A bloody miracle liksom, bäst att blidka gudarna med lite allsång.

Åter till väsentligheterna. Med svetsen i ordning igen kunde jag kleta fast anslutningarna på oljetanken och efter en invärtes urstädning även svetsa fast locket.

Nu härnäst ska jag frakta bort sparken till min bästa vän Olov så han kan bygga fästen för tanken, göra om oljepumpen och dra slang.

Publicerat iTwin Turbo Jetspark Mk3

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.