Skip to content

Sparkpyssel

Nu har ju Anders lämnat över staffetpinnen på sparkfronten, jag har pysslat lite på småstunder med en ny adapter mellan nya dubbelpumpen och fyrtaktsmotorn. Pumpen hade egentligen samma fläns som den gamla men axeln var fel och då det fanns en passande koppling så blev det till att anpassa resten istället.

Har gjort klart allt nu, ett fäste att skruva pumpen i som jag dock inte hade tagit något kort på. Men sen va inte kopplingsdelen som ska sitta på motorn riktigt rätt så jag fick göra en liten adapterhylsa och för första gången fick jag leta fram kilspårssatsen (i tum) som jag förhastat köpte i onödan för ett par år sen. Återstår att kolla över allt en sista gång och dra ihop allt.

 

Published inTwin Turbo Jetspark Mk3

2 Comments

 1. Skogsfinnen Skogsfinnen

  Ser bra ut på stort håll. “förhastat köpte i onödan ” gäller annars inte verktyg 😉

 2. Bjursing Bjursing

  Tjo!
  Härliga tider!

  Kör så det ryker!

  Hoppas ni kan få till ett dragkrafts test innan speed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.