Skip to content

Malligt värre…

Papp-malligt alltså! 🙂

Jag klippte och tejpade lite mer på kåpmallen och när jag var hyfsat nöjd blåste jag på den lite svartfärg för att bättre se hur resultatet kommer se ut, inte så tokigt faktiskt.

För att stadga upp sidokåporna måste det till ett övre fäste mot ramen, jag ska testa att använda en vantskruv då det är väldigt smidigt att finjustera utsticket på kåporna då. Fästes med ett sånt där gummiklätt plåtklammer runt ramröret.

Jag fick ett paket idag med några meter kabelskydd som jag beställt, det ser lite mindre kaotiskt ut om man gömmer bort delar av skatboet i ett sånt.

För att kunna tillverka sidokåporna (bland annat) har jag byggt en liten lufthammare, det lilla jag hunnit prova den så tycks den funka kanoners! Jag har beställt en platt stans och ska svarva en trave mothåll med olika radier för att bredda användningsområdet lite, nu är det lite bakåfram med radie på stansen och platt mothåll. Funkar ändå iofs.

Riktigt skoj att bearbeta plåt med vettiga grejor, med rundvalsen och lufthammaren kommer jag nog rätt långt. Går jag bet får jag åka till Olov. 🙂

Published inJU-01 gasturbinsbygge

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.