Hoppa till innehåll

Sista rycket inför Speed Weekend!

Olov och Låbbas har grejat på i helgen som var och dragit klart all el, byggt en batterilåda och lite annat småplock, och idag var Olov och investerade i ett Optima Redtop batteri för att vara på den säkra sidan att vi inte får spänningsfall när alla fyra bränslepumpar går för full makaron.

Här håller Olov på gå smörjronden.

Vår gamla trotjänare Opion har letats fram och fått sig en liten genomgång inför helgens strapatser, vid den årliga servicen av gasolkaminen lyckades Olov spränga termostaten så det fick bli en manuell modell istället i år…

Publicerat iSpeed Weekend 2017Twin Turbo Jetspark Mk3

5 kommentarer

 1. Johansson Johansson

  Tack ska ni ha!!!

 2. mats mats

  lycka till o ha en underbar helg med öl o kul

 3. Björn Björn

  Håller tummarna för er!

 4. Henrik Henrik

  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.