Hoppa till innehåll

Bränslerörsdragning

Ikväll blev det lite mer gjort på EBK:n, men inte lika mycket som jag hade hoppats på eftersom jag har en ombesiktning på bilen som hängt som en fallbila över huvudet på mig under julhelgen. En halv burk avgaspasta och några varv eltejp senare och saken är biff. Förhoppningsvis.

Alla bränslerör till spridarna är dragna nu, hade det inte varit för att det tog slut på Argon så hade dom varit svetsade också. Jag får åka och byta tuben i morgon.

Imorgon blir det nya ryck, jag ska försöka masa mig upp vid fem så jag hinner få något gjort.

Publicerat iBosse Hårdéns EBK

2 kommentarer

 1. Johansson Johansson

  Skickade du till rätt adress? Jag har inte fått något än i alla fall.

  Det behövs då ingen kranbil för att få mig ur sängen inte, 05:31 och jag sitter och sörplar kaffe i soffan redo att ta mig an världen. Det är -26°C ute och jag hoppas innerligt att jag tryckte i motorvärmarsladden igår…

  Trist om det inte blir någon dragracing, hoppas det löser sig.

 2. Bjursingen Bjursingen

  Tjo!
  Fan va fint det blir! Jag har skickat värsta affärs idén till din duke mail, kolla det det du. Du kanske ska hyra in Erik med kranen för att lyft dig ur bingen! Men kanske du är pigg nu när du inte behöver jobba natt skift för att göra frugan nöjd!
  Det verkar skita sig med någon stor dragracing tävlig i Australien för oss men vi får se om vi kanske kan passa in en lite en.
  Ha de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.