Hoppa till innehåll

Här var det lugnt, men snart så…

Ursäkta för stilleståndet här på sidan, men i vanlig ordning kommer verkstan långt ner på prioriteringslistan under sommaren. Dessutom har hojen varit mer eller mindre raceklar sen i våras så jag har inte haft någon panik där heller.

Jag har petat på med lite smått och gott inför helgens One Mile-tävling som inte varit intressant nog för att ta kort på och skriva nåt om, men nu är den i alla fall 100% klar för tävling!

Planen är att åka tidigt på lördag morgon och köra en repa utan vatteninsprutning så fort tävlingen börjar, sen om det går bra så testar vi vatteninsprutningen lite lätt i depån och om det ser lovande ut blir det en till repa med så mycket vatten som motorn tål. Målet är att nå 300km/h utan vatten och 200mph med vatten, kan bli tufft men inte omöjligt om jag kommer iväg bra i starterna.

Håll tummarna, och ännu hellre kom till Fönebasen på lördag och heja på!!!

Publicerat iJU-01 gasturbinsbyggeOne Mile 2017

6 kommentarer

 1. Thomas Thomas

  Var ute och letade efter dig i depån precis men där var du ju inte ? Och nu när jag kollade sidan förstår jag ju varför…. Syns imorgon!

 2. Björn Nilsson Björn Nilsson

  Tyvärr kommer jag inte kunna se underverket på plats!
  Så lycka till o bromsa i tid, för nu börjar det gå fort…

 3. Orre Orre

  Lycka till, hade gärna varit där och tittat på!

  Se till att uppdatera på Facebook är du snäll 🙂

  • Johansson Johansson

   Tack! Jag har legat på latsidan med uppdaterandet lite på senaste, men det är inte lätt att skriva nåt när man inte skruvar nåt. 🙂

   Jag ska se till att få ut en blänkare på FB om hur det går i helgen, tyvärr blir det lite småpanik på lördag kväll/söndag morgon då jag måste lasta ur allt och åka iväg en vecka på älgjakt så jag kommer inte ha jättemycket tid att sitta och redigera film.

   Hoppas jag hinner klippa ihop något halvskapligt ändå.

   • Orre Orre

    Jag menade att du skulle försöka uppdatera om One Mile om du hinner och hinner du inte så är ju det ok självklart, ingen stress 🙂

    Det var alltså ingen pik att du inte uppdaterat här för det förstår jag ju att du kanske inte haft något att direkt uppdatera om under sommaren.

    Ville bara förtydliga det så det inte är något missförstånd.

    Återigen lycka till i helgen!

    • Johansson Johansson

     Ingen fara, och det är för övrigt bara bra om ni retar mig lite om det dröjer för länge mellan uppdateringarna. 🙂

     Tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.