Skip to content

Testrigg för JU-02

Det har varit lite stiltje på turbinfronten sen One Mile då jag haft en del att stöka på med runt gården innan snön kommer, men under den senaste veckan har jag plockat på med hojen för att koppla ihop den med testriggen och nu är det inte mycket kvar. Jag ska fästa ett tändstift att tända gasolförvärmningen med bara och det tänkte jag göra imorgon kväll om inte himlen fallit ner tills dess.

Jag har även skrivit ut ett utblås till lövblåsaren som passar bra mot kompressorintaget på motorn, den fasttejpade yoghurtburken jag använde tidigare var lite väl klen nämligen…:)

Tjo!

Published inJU-02 motorbygge

One Comment

  1. Orre Orre

    Nu jävlar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.