Skip to content

Lågsäsong…

Jag har fått leveransbesked på ett 60Ah LiFe batteri till hojen så det bör trilla in nästa vecka, batteriet som sitter i hojen nu är paj och spänningen sjunker ner under 10V när pumparna går. Jag har dragit grövre elkablar till alla pumpar (6mm2 istället för 2.5mm2) och rationaliserat bort reläerna till oljepumparna så nu startar dom så fort jag slår på huvudströmbrytaren.

Sen har jag köpt en rejälare returoljepump då den gamla pajade, det här är en impellerpump med 6ggr så hög flödeskapacitet som tryckpumpen vilket är kanon då den kommer kunna hantera mängden hejvilt skummande olja utan problem.

Tjo!

Published inÖvrigt

3 Comments

 1. Calle Calle

  Lågsäsong utan eld?

 2. Calle Calle

  Med rubriken lågsäsong förväntar man sig lite bilder med eld. Åtminstone om man kommer från GBG 🙂

  • Johansson Johansson

   Haha! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.