Hoppa till innehåll

Change of scenery

Jodåseni, nu är bakramen berest ska ni tro. Knott-Hinnrik (lillebror min) hjälpte mig att frakta bakramen till isjakten från Olovs crib till mitt eget krypin så jag kan montera fläkten i ramen, bygga EBK:n och lite annat smått och gott.

Med hjälp av spännband och tvingar mockade jag upp fläkten och EBK-dysan för att få lite kläm på hur allt ska sitta när det är klart, jag kunde också mäta ut hur fläktfästena skulle se ut.

Fläktfästena tillverkade och redo att svetsas fast!

De undre fästena är på plats så nu slipper jag ha spännband kors och tvärs, nästa potatis blir att fästa de övre fläktfästena och börja på med kraftturbinens avgashus. Kul kul kul, grovsmidet är det roligaste med såna här projekt!

Tjo!

Publicerat iTurbofan "isjakt"

2 kommentarer

 1. Bjursingen Bjursingen

  Tjo!

  Äntligen har jag förstått hur alla motorer och annat ska placeras. ?

  Har du råkat snubblat något på bakre axeln? den var fint placerad för att göra en prakt vurpa ?

  Kämpa på mot speed.

  • Johansson Johansson

   Ha ha, jo inte läge att kuta runt i verkstan med lyset släckt nu inte. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.