Hoppa till innehåll

Åter i testriggen!

I förrgår provtryckte jag bränslesystemet med tryckluft och såpvatten för att se om det fanns några läckor runt banjokopplingarna, tätt som ett grodarsle så allt är tipptopp!

Jag har sen monterat motorn i testriggen och börjat klura på hur jag ska flytta alla mätare från hojen till testriggen så jag kan övervaka och filma dom under testen.

Jag har fått tag på transparent oljeslang med stålspiral i så den tål undertryck, den ska användas till oljereturen från motorn och från regulatorn så jag kan se att jag har ett returflöde till tanken.

Igår kväll ritade jag upp och 3D-printade ett fäste för en 12V datorfläkt som jag ska sätta i hojramen för att blåsa luft genom motorn till förvärmningen och för att kyla ner motorn efter en körning, fler bilder kommer senare när den sitter på plats. Den gamla fläkten var både klumpig och högljudd så det här blir prima!

Publicerat iJU-02 motorbygge

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.