Hoppa till innehåll

1 steg fram, 1000 steg bak

Instrumentpanel, ramsvetsning och en del eldragning har gjorts sen sist. Jag ber om ursäkt för en ovanligt usel uppdateringstakt här men jag skyller på att jag sakta men säkert håller på att ta avstånd från alla samhällsframsteg sedan 50-talet så jag lägger mer tid på träning än dataknappande för närvarande.

Det var tight att hinna klart, det visste vi. Tempot var väl heller inte gnistrande då vi börjar bli gamla och slitna och har nött in ett par rejält bekväma rumpgropar i kökssofforna. Men det fanns en chans att hinna om allt klaffade.

Men det gick såklart åt helvete.

Vi bytte för några månader sedan ena turbons avgashus efter att ha hittat en spricka i det mest troligt orsakad av överhettning från sparkens rätt yxiga gasolförvärmning. Nu i veckan hörde Olov av sig och berättade att han hittat en spricka även i det andra avgashuset, och vi har inga fler i reserv.

Vi håller på kolla om vi kan få fatt i ett avgashus men även om det dyker upp ett inom en vecka kommer vi ändå inte ha tid att ro detta i land. 🙁

Eländes elände, det hade varit jäkligt skoj att få stå där på startlinjen i år med fjärilar i magen. Men sånt är livet, det kommer ett år nästa år också.

Publicerat iTurbofan "isjakt"

2 kommentarer

  1. Thomas Thomas

    Oh no!
    Men till nästa år kommer ni hoppas jag

  2. En sorgens dag. Men det blir fler chanser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.