Skip to content

Medtillverkningen är klar…

Nu är medarna till isjakten klar. Det blev två st identiska som får sitta på bakaxeln, den som blev över får sitta fram till styrningen. Fick även Anders att fräsa ett spår i styraxeln för att fästa styrmeden i.

Nu är det bara blästring och borrning kvar av samtliga medar. Får ställa ned isjakten på backen snart och se hur höjden blir fram och bak över isen. Skall vara lite epastuk på ekipaget, så den inte tar luft på undersidan i onödan.

Som ni ser så har jag lappat till gluggen fram på ramen med en plåtbit. Riktigt länge sedan jag svetsade nu känns det som. Man förstår nästan varför, för jag fyllde då skallen med svetsloppor. Kanske borde slipa till kanterna på plåten i fortsättningen, så man slipper svetsa färg istället för ren plåt.

Published inIsjakten

One Comment

  1. Bjursingen Bjursingen

    Det borjar ju se ut som pa riktigt det har bygget! ska bli frant att se om du far till epa stuket, lite epa inredning skulle ju sitta fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.